Website Enzo Knol vernieuwd

Knolpower.nl, de officiële website van Enzo Knol heeft een make-over gekregen. En dat ziet er erg goed uit, moet ik eerlijk toegeven!

Dagenlang hebben we op deze metamorfose gewacht en het was het wachten zeker waard. Wauw wat ziet de website er gelikt uit. Ook is het leuk om te zien dat na de opening van de nieuwe website, meteen enorm veel mensen op de poll hebben gestemd. De resultaten van de poll liegen er ook niet om. Iedereen is erg tevreden met het resultaat waaronder Enzo zelf natuurlijk ook.

Daarnaast is op de website wat meer informatie te vinden over de populaire vlogger en je kunt er zijn laatste video’s bekijken. Ook geeft Enzo aan dat er nog leuke foto’s op de website komen.

Al met al, een toffe website en dit keer ook mobiel-vriendelijk, helemaal top!

kpwebsite

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Website Enzo Knol vernieuwd”

  1. Ik probeer al de hele dag op de webshop te komen maar het lukt niet . Staat dat hij nogsteeds in onderhoud is. Maar vandaag kon je toch de nieuwe petten bestellen 🙁 ik kijk om de 10min of het al lukt pffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *