Welk Haar Moet Enzo Krijgen?

enzo kapsel 5

Kijkers geven Enzo steeds vaker het dringende advies: ga weer eens naar de kapper, mien jong. In vlog 733, lekker liggend in bed samen met Dee, vraagt de geboren Drent dan ook aan zijn volgers: maar welk kapsel moet ik nemen? Enzo wil jouw hulp!

Kapsel Enzo

Oké, laten we Knollie Lollie hierbij helpen. Jij beslist! Zijn haar is onderhand ook veel te lang. Zolang hij een pet draagt valt dat niet op. Zodra die pet afgaat kan je zien dat het al erg lang begint te worden.

enzo kapsel 3

Enzo heeft gedurende de tijd dat we hebben leren kennen – nu zo’n 2 jaar – al minstens 2 bijzondere kapsels gehad.

Vooral dat in het begin. Alsof hij zijn haar elektrisch heeft geladen. En wist je dat de vlogger zelfs een instructiefilmpje heeft opgenomen hoe je ook dat haar kunt krijgen? Dat was nog in 2013.

Toen, ter gelegenheid van zijn 100.000ste abonnee, was de dondersteen helemaal doorgeslagen. Hij had zijn haar wit geverfd me behulp van zijn moeder Irma. Dit tot afgrijzen van Dee die hier niks vanaf wist.

enzo kapsel

Wat moet het worden? Het kapsel anno 2013? Of dat witte kort geknipte haar uit zijn 100.000 abonnees video? En alsjeblieft, we vergeten even dat kapsel in een knotje. Is erg praktisch, maar dat haarfonteintje op zijn hoofd staat echt niet!

Of heb je nog een andere idee wat leuk bij de vlogger zou staan? Let op: wij moeten er wel de hele tijd tegenaan kijken. Mijn keuze? Wit! Foto’s: Youtube.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

6 gedachten aan “Welk Haar Moet Enzo Krijgen?”

  1. Maak je haar wat korter niet al te kort en de aan de ene kan verf je je haar rood en de andere kant zwart en de in het midden een KP logo

  2. hi enzooo,
    doe een ponny ????
    nee kidding, ik denk dat het wel leuk is om het iets korter te doen, overal, en dan de zijkanten iets op te scheren en het hoe je normaal doet naar achteren te “kammen”. btw ik heb echt een gay email adres, maar hotmail.com was niet meer beschikbaar en ik was 7 oke????

  3. hey Enzo,
    doe de zijkanten zo scheren en de boven kan laat je
    en kam je naar achter

    of doe allemaal kleine vlechtjes in je haar is voor de lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *