Winactie 1000ste Vlog Enzo Knol ‘Belachelijk Veel’ Op gereageerd

Enzo en Dee bij Give way Actie 1000ste vlog

Enzo en Dee maken vandaag bekend wie gewonnen heeft bij de ‘EnzoKnol1000vlog’ Winactie. Enzo is overweldigd door zoveel reacties. Alleen al op Instagram hebben ruim 14.500 (!) mensen meegedaan met deze winactie.

Ook onder zijn 1000ste vlog is meer dan 40.000 keer gereageerd, een ongekend record bij een vlog die overigens binnen een week ook weer ruim een miljoen keer is bekeken. Natuurlijk kan niet iedereen winnen, integendeel.

Winnaars Give Away

In een speciale video die om 17.00 verscheen ‘Winnaars Give Away #Enzoknolvlog1000’ maken Enzo en Dee bekend wie er dan echt in de prijzen zijn gevallen.

De eerste die de Sony camera wint heeft een zeer professioneel filmpje gemaakt. Je ziet de jongen in een korte verhaaltje waarin hij op zoek is naar Knolpower ineens verdwijnen en daarna weer tevoorschijn komen. Afijn, je ziet het zelf wat er allemaal voorbij komt.

Enzo vertelt op het laatst nog dat hij duizenden inzendingen heeft gezien, dus waarschijnlijk ook die van jou, en eindigt de speciale video met: “Ik hou van jullie ALLEMAAL. En dikke vette peace!”

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *