Wintersport reeks Enzo Knol zorgt voor enthousiaste reacties

Een week lang heeft Enzo Knol mogen vertoeven op wintersport met de familie van zijn vriendin Dee. Samen met haar is hij 10 uur lang onderweg geweest in zijn gesponsorde auto naar Oostenrijk, om vervolgens een week lang pret te hebben in de sneeuw.

Natuurlijk was hij goed voorbereid en heeft hij van te voren het een en ander al geregeld. Zo heeft hij voor de wintersport vakantie een heel aantal minecraft survival video’s opgenomen en bewerkt. Daarnaast was het natuurlijk onmisbaar dat hij naast zijn gewone camera ook de Go Pro camera mee zou nemen. Hiermee heeft hij de hele week lang beelden mee opgenomen op de pistes.

De vlogs van de wintersport vakantie hebben voor erg leuke en hartverwarmende reacties gezorgd zoals Enzo Knol zelf aangeeft via Twitter. In de laatste vlog van zijn vakantie in Oostenrijk verteld hij dan ook hoe graag hij alles wilt delen met zijn kijkers.

Of er volgend jaar weer nieuwe toffe wintersport beelden verschijnen dat mag de tijd uitwijzen. In ieder geval was deze vakantie enorm tof en zeker geslaagd, aldus Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *