Zieke Enzo – Dee Moet Vlog Overnemen

Enzo Knol en Dee in bed

Enzo Knol en Dee in bed

Enzo blijft last houden van zijn gekneusde ribben. Het ene moment is hij vrolijk en vol energie en het andere moment heeft hij erge pijn. Er is niets ernstigs aan de hand. Het vervelende is alleen dat hij nog lange tijd last zal hebben van die gekneusde ribben.

Dat heeft zijn huisarts geconstateerd zoals je dat kon zien in de vorige aflevering van onze Knol. Die kneuzing heeft hij waarschijnlijk tijdens het skiën opgelopen.

Dee neemt vlog over

Je ziet zelfs dat halverwege de vlog Dee de camera gewoon eventjes moet overnemen van haar vriend. “Enzo voelt zich nog steeds niet lekker,” verklaart ze. Dee gaat bij hem zitten en merkt op: “Wat praat je zielig. Ik doe echt goed mijn best om je te verzorgen.”

Enzo glimlacht in de camera maar zegt ook dat hij het gehad heeft voor vandaag.

“Je kan niet altijd zo vrolijk zijn,” troost Dee hem. “Het is eventjes balen maar je komt erbovenop. ” Je kan het zelfs aan de lengte van de video zien dat Enzo een tijdje nodig heeft om bij te komen. De vlog is net 10 minuten lang, kort voor Enzo’s doen.

Eerder had de YouTuber aangegeven dat Minecraft Survival 1.9 zal worden uitgesteld vanwege de gekneusde ribben.

Zie ook: Enzo’s fanmeeting op 5 maart in Eindhoven

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *