Zou Je Dee Doen? Enzo Reageert

Enzo en Dee

Ene Pils48 heeft met zijn reactie onder de video van Enzo Knol wel heel veel belangstelling opgewekt. Zijn opmerking onder Enzo’s video was: “ Like als je Dee zou doen.” Hij kreeg hiervoor 198 likes! En dat zullen er sindsdien wel meer zijn geworden.

Enzo Knol Twitter

Want niemand minder dan Enzo Knol himself, de boss, zet die reactie op zijn Twitterpagina en voegt er droogjes aan toe: “ Ik ga deze reactie ook nog even liken”.

333 keer favoriet

Die tweet is op zijn beurt meer dan 66 keer geretweet en maar liefst 333 keer als favoriet aangemerkt.

Er staat verder geen smiley bij of iets anders blijmoedigs bij zijn opmerking. Het kan dus zijn dat Enzo een beetje boos hierover is. Hoewel, dat hij er zo op reageert als vriend van Dee heeft natuurlijk ook wel weer iets grappis.

Zijn vriend Mark Hoekx (Gekke Markie) was niet te beroerd om te twitteren:  “ Ik ga ook even liken. xD” En Rutger Vink gooit wat glitters in dit gesprek met: “Groot gelike”.

Denk dat Enzo best wel hard hier om heeft moeten lachen. Denk je ook niet?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *