Enzo Knol Petten – Welke Vindt Jij Leuk?

Enzo Knol pet met zwarte logo

Enzo Knol pet met zwarte logo

Enzo Knol heeft 3 Petten ter overweging. Ze zijn nog niet te koop in zijn webshop, maar hij wil graag weten wat jij ervan vindt.┬á Op Twitter zegt hij: “Al een lange tijd ben ik bezig met nieuwe petjes! Graag een eerlijke mening voor de volgende tweet met pet.”

Enzo Knol pet met leger design

Tot nog toe krijgt de ‘legerpet’ van Enzo Knol de meeste hartjes: 1094. YouTuber Armoowasright maakte daar nog bezwaar tegen omdat hij vindt dat dit design van hem is en niemand anders.

Deze legerprint is echter niet door hem uitgevonden, maar natuurlijk door het leger. En er zijn grote merken als Nike en Adidas die deze legerprint ook gebruiken. Dus waarom zou Enzo dat niet mogen?

Wat ik zelf echter de mooiste vind is de zwarte knolpower pet met zwarte KP logo (zie boven). Die krijgt maar liefst 794 retweets en 994 hartjes.

Enzo Knol pet met rode kp logo

En een derde keuze is een zwarte pet met rode KP. Welke zou jij kiezen? Ze zijn dus nog niet te koop in de shop. Foto’s: Twitter

Knolpower kleding kopen

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

4 gedachten aan “Enzo Knol Petten – Welke Vindt Jij Leuk?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *